HFC

“Make a star of your partner and don’t go on a stage to make something happen, instead go on to let something happen.” ~ Clive Baker

Life can either be hell or it can be fun – the choice is yours. You just have to decide what you want and make it happen.
Življenje je bodisi pekel bodisi nebo – izbira je naša. Moraš se samo odločiti, kaj bi v življenju rad počel in se potruditi, da bi zastavljene cilje tudi dosegel.

Sounds pretty easy.

HAVE FUN CLUB was founded in 1995 sensing the student’s huge potential only to be discovered and wisely exploited.
The members are young, smiling, happy energetic people bringing sunshine, hope to themselves, to their peers, to the futore.

Zveni preprosto, kajne?

Have Fun Club se je rodil leta 1995, da bi odkril in razvil številne talente, ki jih mladi skrivajo v sebi. Have Fun Club združuje mlade, ki se radi smejijo, so polni energije in želijo biti srečni; osrečili pa bi radi tudi druge. Pripravili so že vrsto predstav in z njimi nastopili doma in na tujem…

hfc-021

WHAT HAVE STUDENTS GAINED FROM THE HAVE FUN CLUB? ENJOYMENT

It provides an outlet for self-expression, helps the development of imagination and artistic awareness; it increases social awareness, mental awareness, fluency of speech, self-knowledge, self-respect, self-discipline and self-confidence. It gives them the opportunity to learn how to co-operate with others and helped develop orderly thinking and ability to organize. It improves their physical co-ordination and physical fitness. It helps them to mature emotionally, preparing them for adult life.

IN KAJ SO MLADI, KI SO SE V HAVE FUN CLUB VKLJUČILI, DOSLEJ PRIDOBILI?
PREDVSEM VEDER POGLED NA SVET.

Pa tudi veliko možnosti za razvijanje domišljije, izražanje čustev in občutkov v tujem jeziku, za spoznavanje sveta in življenja na spontan, nevsiljiv način. Delo v gledališki skupini razvija družabnost, krepi samodisciplino, samozavest in zaupanje vase. Daje jim možnost, da bi se naučili sodelovati z drugimi, logično razmišljati in si poiskati pravo življensko pot.
Mladim pomaga umsko in čustveno zoreti ter jih pripravlja na življenje odraslih, kjer, žal, ni več.